Ποιά είναι η καλύτερη ημέρα για sex?

Το ξέρατε ότι η Πέμπτη είναι η τέλεια μέρα για σεξ; Ότι η Τετάρτη είναι η ιδανική μέρα για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας; Αν όχι, τότε υπάρχει λόγος να μάθετε τι ακριβώς αποκαλύπτει μια νέα μελέτη για τα μυστικά κάθε μέρας της εβδομάδας.

Η Τετάρτη λοιπόν είναι η τέλεια μέρα αν ψάχνετε τον έρωτα: είναι ιδανική για το πρώτο ραντεβού, όπως δηλώνει περισσότερο από το 40 % των 8.000 ερωτηθέντων. Αν πάει καλά, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα μέχρι το επόμενο ραντεβού που θα είναι πιθανότατα την Παρασκευή.

Και αν στο δεύτερο ραντεβού ‘’στραβώσει’’ το πράγμα, μπορείτε να κανονίσετε να βγείτε με τους φίλους σας το Σαββατοκύριακο και να μην αναγκαστείτε να περάσετε τις επόμενες μέρες μόνοι στο σπίτι, κλαίγοντας για το κακό που σας βρήκε.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε αύξηση: Οι διευθυντές είναι πιο δεκτικοί στα αιτήματα για μισθολογικές αυξήσεις την Τετάρτη, όπως αποκάλυψε μια έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 1.500 Βρετανών.

Την Πέμπτη πάλι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με σεξ: Τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν τις ορμόνες του σεξ, βρίσκονται στο ζενίθ τους.

Βάλτε λοιπόν το ξυπνητήρι σας νωρίτερα από τις άλλες μέρες για να έχετε το χρόνο να κάνετε σεξ με το έτερον σας ήμισυ νωρίς το πρωί, οπότε και τα επίπεδα των ορμονών του σεξ, της τεστοστερόνης στους άνδρες και των οιστρογόνων στις γυναίκες, είναι έως και πέντε φορές υψηλότερα.